logo

OM OSS

Vi, fem støvler, er et lite norsk selskap som tilbyr tilrettelagte turer innen sportsklatring, sykling og fotturer i Frankrike. Vi holder til i den lille byen Ceret — med 30 minutters biltur til Middelhavets flotte strender. Vi har hatt tilhold i Ceret siden 2001 og kjenner derfor denne delen av Frankrike svært godt. Alle våre aktiviteter; klatring, sykling og fotturer er blitt gjennomført hele året, sommer som vinter.

Vi tar imot en gruppe på 2-4 personer av gangen som kan utøve en eller flere typer aktiviteter i henhold til egne ønsker og behov.

Kjernen i vårt tilbud er fysisk aktivitet og naturopplevelser. Vi tilrettelegger aktiviteter ut fra ønsket nivå, enten du er 35 år og veltrent eller 65 og moderat trent. Selv om vi heter "Fem Støvler" er ikke turene våre av ekstrem vanskelighetsgrad.

Alle våre aktiviteter vil bli ledsaget av en turleder.

Det er høyst sannsynlig at din turleder vil være Bård Asmyhr.
Han kan skilte med følgende meritter:

Klatringen; startet for over 30 år siden som en utvidelse av fjellturene med et ønske om å nå fjelltopper og rygger som krever bruk av sikringsutstyr. Interessen utviklet seg raskt videre til sportsklatring. Siden den gang har det blitt klatret mye i Canada, Malaysia, Norge og tidvis også Italia og Jordan. De siste 16 årene har de fleste ferier vært tilbrakt i Sør Frankrike og Ceret, som har muliggjort klatring på kalksteinsklipper 4-5 ganger i året.

Syklingen; startet på midten av 1980 tallet med en lang periode med utelukkende landeveissykling. Den teknologiske utviklingen av terrengsykkelen sammen med en økende aversjon mot trafikkerte veier gjorde imidlertid sitt til en gradvis overgang til terrengsykling. Denne overgangen kan man nå si er endelig med utelukkende terrengsykler i sykkelporteføljen i dag.

Fotturer. Begeistringen for fotturer og toppturer i Jotunheimen startet tidlig i ungdomsårene og har vedvart fram til i dag, sommer som vinter. Utenfor Norge nevnes spesielt turer i Canadian Rockies og Alpene samt trekking i Nepal og Pakistan. De siste 16 årene har det vært svært mange turer med utforsking av østre Pyreneene.