logo

ANKOMST/AVREISE

Det er mange muligheter for transport til og fra Sør-Frankrike. Enten med bil gjennom Europa eller med fly til en av flyplassene i området. Et alternativ som bør vurderes er direkte fly til Paris og TGV (lyntog) fra Aéroport Paris - Roissy - Charles-de-Gaulle (CDG 2) til Perpignan. Dette toget har mange avganger hver dag og er en liten begivenhet i seg selv.

Følgende flyplasser ligger i rimelig nærhet til Ceret:

FRANKRIKE

• Montpellier (2t - 2t15m med bil til/fra Ceret)
Norwegian - daglig i sommermånedene fra Gardermoen. Fra Montpellier går det greit videre med tog til Perpignan. Se nettsidene til SNCF eller last ned SNCF app på smart telefon.

• Beziers (1t15m med bil til/fra Ceret)
Etter nedstengning av Rygge flyplass er det ingen direkte ruter fra Norge til Beziers.

• Perpignan via Stansted (30m med bil til/fra Ceret)
Ryanair går daglig fra Gardermoen til London Stansted. Det er også 4 avganger i uken fra Torp (Sandefjord) til London Stansted. Videre ser spesielt mandagene nå ut til å ha grei forbindelse fra London Stansted til Perpignan. Denne virker umiddelbar litt tungvinn men ventetiden i London er ikke lenger enn at den kan sammenlignes med direktefly til Barcelona når det gjelder total reisetid. Denne reiseruten er også konkurranse dyktig på pris.

SPANIA

• Barcelona (1t45m - 2t med bil til/fra Ceret)
Norwegian - direkte fra Gardermoen daglig til Terminal 2
SAS - direkte fra Gardermoen daglig til Terminal 1
Ryanair via Stansted - fra Torp/Gardermoen til Stansted (se Perpignan) videre til Barcelona Terminal 2 Fra Barcelona går det greit videre med tog til enten Figueres (Spania) eller Perpignan. Se nettsidene til RENFE eller last ned RENFE app til smart telefon.

• Girona via Stansted (50m - 1t med bil til/fra Ceret)
Ryanair via Stansted - fra Torp/Gardermoen til Stansted (se Perpignan) videre til Girona Fra Girona går det greit videre med tog til enten Figueres (Spania) eller Perpignan. Se nettsidene til RENFE eller last ned RENFE app til smart telefon.